Hur ändrar du din profilbild i Gmail?

Oavsett vem du är eller vad du gör för att försörja dig behöver du förmodligen hjälp av sociala nätverksplattformar för att hålla kontakten med andra. Numera finns det olika typer av e-postprogram tillgängliga som kan erbjuda olika typer av faciliteter och tjänster. 

Vill du dock få bästa möjliga resultat samtidigt som du ökar din säkerhetsnivå med en stor marginal? I så fall bör du ladda ner Gmail så snart som möjligt. Det är en e-postprogramvara som skapats av ett multinationellt företag som heter Google för att förbättra sina kunders upplevelse avsevärt. Därför bör du ta reda på hur du navigerar i dess många funktioner och verktyg med hjälp av Gmail supportteam så snabbt som möjligt. 

En av de viktigaste anledningarna till varför du bör välja denna sociala medieplattform är att den har det mest bekväma och relevanta användargränssnittet. Därför kommer du att kunna använda den utan några ytterligare utmaningar. 

Går du igenom en tuff period när du försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för ett e-postprogram som Gmail eftersom det är första gången du gör det? Om ditt svar är ja behöver du inte oroa dig eftersom Gmail tekniska supportteam är här för att hjälpa dig. 

Om du förklarar de problem du har på lämpligt sätt kommer de att ge dig lösningar och råd inom kort. Utöver detta finns det några instruktioner som du bör känna till om du vill ändra din profilbild på Gmail. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  • Det första du behöver göra är att öppna Gmail-programmet på den enhet du föredrar och logga in på ditt konto. 
  • Tryck på ikonen för profilbilden i det övre högra hörnet av skärmen när huvudsidan öppnas.
  • Välj plattan Hantera ditt Google-konto som du hittar när nästa sida visas framför dig. 
  • En ny lista med alternativ kommer att vara tillgänglig för dig, tryck på kategorin Personlig information och gå till fönstret Profil.
  • Tryck på din nuvarande profilbild och följ stegen på skärmen för att ändra den i enlighet med detta. 

Du kan ringa Gmail supportnummer sverige om du behöver få mer information om ovanstående steg.

Popular posts from this blog

Hur aktiverar man Gmail Mobile Signatur?

Hur aktiverar jag Gmail-kontakter?